(Kayıt İçin 18 Gün Kaldı) 59. Dönem - 3 Aylık Kurslar Kayıt İşlemleri Başlayacaktır. ( 3.12.2018- 15.12.2018 )

55.Dönem 3 Aylık Kurs Eğitimlerimiz Başlıyor

Blog Image

BELTEK 3 (üç) aylik 55.Dönem Kurslarimiz 25 Eylül 2017 tarihinde basliyor.

Gazi Üniversitesi Merkez  yerleskesinde bulunan derslik, laboratuvar ve atölyelerinde yürütülen

BELTEK 3 (üç) aylik 55. Dönem kurslarimiz 25 Eylül 2017 tarihinde basliyor.

Ayrica, ihtiyaç duyduklarinda,  Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 948 kiymetli kursiyerimize,

(*) Kursiyer listeleri bu sayfanin alt kisminda yer alan "DUYURU DOSYASI" isimli baglantida (PDF olarak) ilan edilmistir.
A Grubu 25 Eylül 2017 Pazartesi Günü saat 18.00'de,
B Grubu  26 Eylül 2017 Sali Günü Saat 18.00'de
C Grubu 30 Eylül 2017 Cumartesi Günü  Saat 13.00'de,
E Grubu  30 Eylül 2017 Cumartesi Günü Saat 09.00'da,
F Grubu  30 Eylül 2017 Cumartesi Günü Saat 13.30'da baslayacaktir.